log in

Odbojkaši Radnika bolji od Domaljevca /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Odbojkaši Radnika ostvarili su veoma vrijednu pobjedu u duelu sa ekipom Domaljevca, koja do ovog kola nije imala niti jedan poraz.

Trijmuf dobija na značaju iz razloga što je ostvaren sa maksimalnih 3:0 u igri gdje su dominirali tokom svih 67 minuta, koliko je trajao susret. Nakon ovog kola samo je Mladost iz Brčkog jedina neporažena ekipa u šampionatu i u narednom kolu brčaci će na svom terenu dočekati Radnik, gdje će se vidjeti pravo stanje kvaliteta bijeljinskog sastava.

Sam tok susreta protekao je u dominaciji Bijeljinaca koji su znali šta hoće, a to je pobjeda i do nje došli. Možda i lakše nego što se očekivalo. Prvi set pripao je domaćem sastavu sa 25:20, a u drugom smo vidjeli nešto jači otpor gostiju koji su u ovom dijelu osvojili 22 poena. Posljednji treći set bio je samo formalnost. Radnik ubjedljiv, razigran i u fazi prijema i napada, sa dobrim blokom, tako da ekipa Domaljevca nije imala niti jednog momenta priliku da ugrozi ubjedljivo vodjstvo Bijeljinaca. Na kraju bilo je 25:14, za konačnih 3:0 za Radnik. Trener Radnika Darko Manojlović odlično je ukomponovao sastav sa kombinacijom nekoliko iskusnih igrača i mladih snaga koji će u narednom peirodu biti oslonac kluba.

U narednom kolu igra se jedan od nekoliko derbija izmedju Radnika i Mladosti, ekipa koje će voditi glavnu riječ u ovogodišnjem šampionatu. Mladost je sigurno favorit ali ako se prisjetimo dosadašnjih mečeva ova dva sastava onda se može očekivati neizvjestan susret

Društvene mreže