log in

Radnik u nedjelju dočekuje Mladost DK /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Nakon loše odigrane utakmice u gostima, protiv FK „Mladost“ iz Doboj- Kaknja, gdje su poraženi ubjedljivim rezultatom 3:0, fudbaleri „Radnika“ u nedjelju spremno dočekuju protivnike u poslednjoj domaćoj utakmici jesenje sezone.

Prema riječima trenera Žižovića, očekuje ih teška utakmica, jer su fudbaleri iz Doboja tokom cijele sezone u dobrom ritmu koji je za ishod na terenu imao dobre rezultate.

Ishod predstojeće utakmice odrediće FK „Radnik“ poziciju na tabeli, a pozitivan rezultat bi im osigurao mjesto u „Ligi 6“. Kada je riječ o trenutnom stanju u ekipi  bijeljinskog kluba, trener Žižović ističe da po prvi put, nakon 16 kola, Radnik ima najmanji broj povređenih igrača i nema kartoniranih.

Takođe, iz FK „Radnik“ najavljuju za idući četvrtak, posjetu predstavnika Fudbalskog saveza BiH, kakobi razmotrili uslove oko postavljanja reflektora na Gradskom stadionu. Od Fudbalskog saveza očekuje se nacrt projekta,a od Grada da podrži njegovu realizaciju, a prema mišljenju FK „Radnik“, reflektori bi trebali biti postavljeni naredne godine.

Utakmica između FK „Radnik“ i   FK „Mladost“ biće odigrana u nedjelju, 3.decembra, na bijeljinskom Gradskom stadionu, sa početkom u 13:00 časova.

Društvene mreže