log in

Fudbaleri Radnika počeli pripreme za proljetni dio Premijer lige BiH /VIDEO/

foto: FK Radnik foto: FK Radnik
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Fudbaleri Radnika danas su počeli sa pripremama za drugi dio sezone u Premijer ligi BiH.  

Prozivka je održana na Gradskom stadionu, a prema riječima trenera Mladena Žižovića redove Radnika napustila su tri fudbalera Dejan Janković, Davor Arnautović koji se vratio u klub iz Etno sela „Zvijezda 09“ iz kojeg je i došao u „Radnik“, te Zvonimir Blaić kome je istekla šestomjesečna pozajmica. S druge strane novih pojačanja u Radniku za sada nema.

Predsjednik kluba Mladen Krstajić je bio spriječen da dođe, ali se i njegov dolazak očekuje u toku dana, rekao je Žižović.

 „Radnik“ iz Bijeljine prvi dio sezone u Premijer ligi BiH završio je na diobi sedmog mjesta i  bodom zaostatka za ekipom „Mladosti“ iz Doboj Kaknja. Četiri kola su pred nama i pokušaćemo da ih prestignemo, uvjerava Žižović, a kao ključnu utakmicu izdvaja meč sa banjalučkim „Borcem“.

Osnovni cilj na početku prvenstva bio je da se odmaknemo što više od ekipa koje se bore za opstanak i to smo ostvarili kaže Žižović i napominje da će sa ovim igračkim kadrom te uz adekvatna pojačanja težiti ka još jednom iskoraku, a to je kako je rekao Liga za šest. Istakao je zadovoljstvo što se u trenažni proces vraćaju Martinović i Motika, te izrazio nadu da će oni pružiti partije kao i prije povreda. Žižović je zadovoljan i činjenicom da su Beširović i Šerbečić pozvani u A selekciju.

Društvene mreže