log in

Žižović: Potrebna su nam još dva ili tri pojačanja

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Fudbaleri Radnika nalaze se u drugoj sedmici priprema za novu sezonu Premijer lige BiH u fudbalu.

Još uvijek se radi o onom ''suvom'' dijelu priprema, a za koji dan počeće i odigravanje prijateljskih utakmica.

- Nalazimo se u drugoj sedmici priprema. Za sada ide sve po planu, imamo nekoliko utakmica dogovorenih do odlazaka na Kupres. Plan je da 25. juna igramo sa Čukaričkim, 30. juna sa Kryla Sovetovom, a onda smo deset dana na Kupresu. Vraćamo se ovdje i imamo 14. generalnu probu. Čekamo izvlačenje parova za Premijer ligu, da vidimo sa kim igramo prvo kolo, i onda ćemo se polako početi pripremati i za tu utakmicu, rekao je za naš portal Mladen Žižović, trener Radnika.

Ekipu su do sada napustili Dino Beširović, Branislav Ružić, Nenad Srećković, Darko Zec, Filip Stojanović i Ševko Okić, dok su novi stanovnici Bijeljini Radosav Aleksić i Ognjen Đelmić. Žižović ističe da je cilj dovođenje još dva-tri pojačanja, prije svega u veznom redu.

- U planu su dovođenja još dva-tri kvalitetna pojačanja. S obzirom na to da su i Stojanović i Beširović otišli iz veznog reda, apsolutno nam je potrebno tu jedno minimalno pojačanje, eventualno dva. Nećemo žuriti, ne srljamo, kao što nismo ni svih ovih godina. Pokušaćemo da dovedemo nekog igrača koji će nam doprinjeti da zadržimo kontinuitet kvalitet igra. Nemamo određeno ime i prezime, moramo da vodimo brigu da to bude ako je moguće mlad i kvalitetan igrač.

(sportdc.net)

Društvene mreže