log in

Članci poređani po datumu: sreda, 14 jun 2017

Manifestacija u susret Međunarodnom danu borbe protiv narkomanije /VIDEO/

Da je narkomanija bolest od koje se veoma lako mlada osoba može  zaraziti, ali se teško i sa ogromnim posljedicama liječi, potvrdili su nam i učenici Poljoprivredno-medicinske škole, koji u okviru vannastavnih aktivnosti redovno pohađaju  Sekciju borbe protiv bolesti zavisnosti, a u susret Međunarodnom danu borbe protiv narkomanije,koji se obilježava naredne sedmice, organizovali su manifestaciju o ovoj temi.

Svjetski dan davalaca krvi /VIDEO/

Danas se obilježava  Svjetski dan davalaca krvi, shodno tome, u Gradskoj transfuziologiji   organizovana je  humanitarna akcija dobrovoljnog darivanja krvi., gdje će oko 20 članova Udruženja penologa regije Bijeljina dobrovoljno darivati krv.Njima su se pridružili članovi Društva dobrovoljnih davalaca krvi  “Rudar” iz Ugljevika.

Do 30.juna izvršiti zamjenu oružnih listova

Policijska uprava Bijeljina  još jednom obavještava  sve građane koji posjeduju oružje za ličnu bezbjednost (pištolje i revolvere), da su u obavezi da do 30.06.2017. godine izvrše zamjenu oružnih listova kojima je istekao rok važenja.

Danas promjenljivo oblačno

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti promjenljivo oblačno sa mjestimičnim pljuskovima i grmljavinom, uz najvišu dnevnu temperaturu od 27 do 31 stepen Celzijusov.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže