log in

Članci poređani po datumu: ponedeljak, 19 jun 2017

Šta vam je sve potrebno i koliko košta put automobilom na ljetovanje? /VIDEO/

Još nekoliko dana  dijeli  nas od zvaničnog početka ljetne sezone, zato je neophodno obaviti određene pripreme, a koje se tiču putne dokumentacije kako za putnike tako i za putničko vozilo, kako ne bi sebe doveli u neprijatnu situaciju, a samim tim i pokvarili godišnji odmor,koji veliki broj ljudi sa nestrpljenjem planira i iščekuje tokom cijele godine.

Na turniru "Stopama Save Miloševića" ove godine 150 ekipa /VIDEO/

Ovaj turnir je počeo prije deset godina u Johovcu, rodnom mjestu Save Miloševića, gdje je on počeo prve fudbalske korake, a kako je svojim trajanjem prevazišao okvire lokalnog, danas je ovo postao prestižni medjunarodni turnir, gdje svoje učešće ekipe rezervišu i godinu dana ranije.

  • Objavljeno u Sport

Sloga iz Crnjelova svijetli primjer fudbala u Srpskoj /VIDEO/

Ekipe Sloge iz Gornjeg Crnjelova osvojila je ubjedljivo prvo mjesto u Regionalnoj ligi, grupa Istok, gdje su od 30 susreta, 23 riješili u svoju korist, šest puta remizirali i doživjeli samo jedan poraz, uz impozantnu gol razliku od 82:21, a iza sebe ostavili Budućnost iz Pilice, na drugom mjesto sa čak 21 bodom više.

  • Objavljeno u Sport

9. Dani Starog Ugljevika /VIDEO/

Bez obzira na loše vremenske uslove, manifestacija Dani starog Ugljevika i ove godine, deveti put za redom, okupila je one najvažnije, najbitnije, zbog kojih i postoji ova manifestacija, a to su stari žitelji Ugljevika i njihovi potomci.

Prijem za zlatne male olimpijce /VIDEO/

Da je sport itekako prisutan među djecom školskog uzrasta dokaz su tome zlatne medalje kojima su se srednjoškolci okitili i pehari koje su donijeli u svoj grad sa Malih olimpijskih igara Republike Srpske.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže