log in

Članci poređani po datumu: subota, 24 jun 2017

Goraždevac i Bijeljina - saradnja za primjer

Predsjednik opštine Peć sa sjedištem u Goraždevcu Miloš Dimitrijević boravio je u posjeti Gradu Bijeljina i tom prilikom gradonačelniku Mići Mićiću uručio zahvalnicu za doprinos učvršćivanju veza i saradnje između dvije bratske lokalne zajednice.

Bez doprinosa 15.000 radnika u RS /VIDEO/

Prema zvaničnim podacima, od 293.000 zaposlenih u Republici Srpskoj, koji su prijavljeni na obavezno osiguranje, doprinos za penzijsko i invalidsko osiguranje poslodavci redovno izmiruju za 278.000 osiguranika, kažu u Fondu za penzijsko i invalidsko osiguranje /PIO/ Srpske.

SAD skidaju sankcije SDS-u? /VIDEO/

SDS je u kontaktu s američkom administracijom i uskoro očekuje da bude skinuta s američke crne liste, potvrdio je "Nezavisnim" Dragan Mektić, ministar bezbjednosti BiH i visoki funkcioner te stranke.

Otvorena izložba Aljoše Buhe /VIDEO/

U Muzeju  “Semberija” sinoć je  otvorena  prva samostalna  izložba , autora Aljoše Buhe, pobjednika Bijenala 2016.  Na  izložbi je predstavljeno više  od sto radova, među kojim dominiraju  slike rađene akrilnim bojama na platnu. Pored slika, izloženi su I crteži, oslikani satovi na gramofonskim  pločama I fotografije radova rađenih na zidu. Izložba je prodajnog karaktera  I biće otvorena do 29. jula  2017. Godine.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže