log in

Članci poređani po datumu: subota, 01 septembar 2018

I dalje nedovoljan broj parking mjesta u gradu /VIDEO/

Uprkos tome što  nam stanovništvo odlazi,  primjetan je rast motornih vozila na području grada, čini se da  sveopšta kriza ne utiče na vozni park naših sugrađana, jer po nekom nepisanom pravilu - za automobil se moraju naći novčana sredstva, koje više nije luksuz nego stvar  realne potrebe.

Dodatnih 3,5 miliona KM za prelaz na mostu "Bratoljub" /VIDEO/

Nakon što je nedavno  Upravni odbor Uprave za indirektno oporezivanje /UO UIO/ BiH dao saglasnost da, uz predviđenih 11 miliona KM, budu odobrena dodatna 3,5 miliona KM iz budžeta institucija BiH za izgradnju graničnog prelaza prema Srbiji, na mostu preko Drine, između Bratunca i Ljubovije, u Srpskoj se nadaju da će ovaj most uskoro biti u fukciji.

U BiH sve manje ljudi, a sve više birača /VIDEO/

"Svako ko napuni 18 godina i izvadi ličnu kartu po automatizmu ulazi na birački spisak, dok se s njega skidaju oni koji umru i koji se odreknu državljastva BiH. Potpuno normalna situacija i očekivanja su bila da će oko 100.000 ljudi biti više na spisku nego što je bilo prije četiri godine", rekao je Vehid Šehić, analitičar i bivši predsjednik Centralne izborne komisije BiH.

Poskupjeli brašno i gorivo, uskoro i hljeb

Cijena brašna po kilogramu veća je dva feninga, dok se u narednom periodu očekuje da dođe do još većeg skoka za još dodatnih šest feninga, potvrdio je za "Nezavisne" Zoran Kos, predsjednik Udruženja mlinara RS.

Promjenljivo vrijeme uz kišu i pljuskove

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti promjenljivo vrijeme uz čestu kišu i pljuskove sa grmljavinom, osim na istoku i jugu gdje će biti uglavnom suvo.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže