log in

Članci poređani po datumu: petak, 21 septembar 2018

Obilježena slava Hrama Rođenja Presvete Bogorodice u Mačkovcu /VIDEO/

U porti hrama Rođena Presvete Bogoridice, danas su se okipili vjernici iz Mačkovca ali i iz okolnih majevičkih sela kako bi proslavili Krsnu slavu ove crkve, koja je sagrađena prije 105 godina, i koja već decenijama okuplja srpski živalj i potvrđuje svoju vrijednost, jer sve dok ima crkve, biće i naroda i života, naročito u rubnim područjima kakav je majevički kraj.

Poljoprivrednici traže od „Žitoprometa“ isplatu sredstava /VIDEO/

Zabrinuti da će im ovogodišnji rod pšenice koji su predali na skladišetenje prije 90 dana u bijeljinski Žitopromet završiti u kako kažu stečajnoj masi zbog trenutne situacije u ovom preduzeću i štrajka radnika, semberski ratari  danas su se okupili ispred upravne zgrade nakon čega su se sastali i sa rukovodstvom ovog preduzeća kako bi potražili rješenje za ovaj problem. 

Potpisan okvirni sporazum o auto-putu Beograd-Sarajevo /VIDEO/

Potpredsjednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović potpisala je danas Okvirni sporazum između Vlade Srbije i turske kompanije “Tašjapi” o saradnji u oblasti infrastrukturnih projekata, što obuhvata i izgradnju auto-puta Beograd-Sarajevo.

Socijalisti na tribini u Amajlijama /VIDEO/

Predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije Bijeljina Nedeljko Jović pozvao je sinoć mještane Amajlija da na izborima svoj glas daju Petru Đokiću i kandidatima Socijalističke partije, jer su postigli konkretne rezultate u radu.

Ćorić: Ponosni smo na svoje rezultate /VIDEO/

Nosilac poslaničke liste SNSD-a za Narodnu skupštinu u IJ 6 Nedeljko Ćorić pozvao je predizbornoj tribini u Čengiću, političke protivnike da se bave svojom kampanjom i da ne dezavuišu javnost, već da predstave svoje rezultate, prvenstveno gradonačelnik Bijeljine.

SDS: Semberiji i svim regionima dati značaj koji zaslužuju /VIDEO/

Srpska demokratska stranka sinoć je održala tribinu u Ruhotini i predstavila kandidate za poslanike za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlamentarnu skupštinu BiH, kao i plan da, zajedno sa građanima i uvažavanjem njihovih prijedloga, vrate Srpsku narodu i stvore bolje uslove za život u svim regijama ravnopravno.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže