log in

Članci poređani po datumu: ponedeljak, 03 septembar 2018

Vojvođanski privrednici na sajmu u Bijeljini

Privredna komora Vojvodine /PKV/ će učestvovati na 17. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu "Interagro 2018" u Bijeljini, koji se održava od 20. do 22. septembra, rečeno je danas u Novom Sadu prilikom potpisivanja ugovora o partnerstvu PKV i organizatora tog sajma preduzeća "Grad" Bijeljina.

U školskim klupama 946 prvačića /VIDEO/

Prvi put školsko zvono ove godine se oglasilo u novoizgrađenom objektu,  područne osnovne škole Vuk Karadžić na Ledincima, čije je učenike i nastavnički kadar prvog školskog dana posjetio gradonačelnik Mićo Mićić.

Oko 100 oboljelih od dijabetesa na jednodnevnom izletu u Rumi /VIDEO/

U sklopu projekta „Stop dijabetesu“, Udruženje dijabetičara „Diabeta“ organizovalo je za 100 članova izlet na Borkovačko jezero u Rumi, sa ciljem da uz udruženje rade na edukaciji oboljelih od ove opake bolesti, istovremeno omogućavajući kvalitetan društveni život svim članovima koji boluju od šećerne bolesti.

Završena 8. Likovna kolonija /VIDEO/

Osma likovna kolonija pod nazivom ''Saborovanje umjetnika - Bijeljina 2018" uvrstila je preko 50 likovnih umjetnika iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Crne Gore, te Rusije, Bjelorusije, Ukrajine, Azerbejdžana, Jermenije, Kazahstana, Madjarske, Slovačke, Austrije i Kanade, te domaćina Bijeljine koji su tokom pet dana izložbe predstavili svoje slike ljubiteljima semberskog okruga, a koja je završena u subotu prvog septembra.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže