log in

Članci poređani po datumu: ponedeljak, 22 april 2019

Lozinku "123456" koriste milioni ljudi

Studija britanskog Nacionalnog centra za visokotehnološku bezbijednost pokazala je da milioni ljudi koriste šifre koje je lako pogoditi i da je "123456" najrasprostranjenija lozinka među hakovnim nalozima.

Završena sezona za Demira Pecu

Prvotimac Radnika Demir Peco neće biti na raspolaganju šefu stručnog štaba Mladenu Žižoviću do kraja sezone, potvrđeno je iz bijeljinskog kluba.

  • Objavljeno u Sport

Plan razvoja socijalne zaštite dio strategije grada /VIDEO/

Planom razvoja socijalne zaštite na području Bijeljine za period 2019/2024. godine predviđena je zaštita porodice, djece sa posebnim potrebama, maloljetnika, kao i starih lica, istaknuto je na prezentaciji ovog plana u Bijeljini kojoj su prisustvovali predstavnici okolnih opštinskih centara za socijalni rad.

Cvijanović: Obaveza svih građana da čuvamo i razvijamo Srpsku /VIDEO/

"Obaveza svih građana Republike Srpske je da čuvaju i razvijaju Srpsku svakoga dana. Naša je obaveza da budemo oprezni i da vodimo računa o svim ekonomsko-finansijskim i političkim izazovima Republike Srpske", izjavila je Cvijanovićeva nakon polaganja vijenaca na Spomenik palim borcima NOR-a na Trgu palih boraca u Banjaluci povodom obilježavanja Dana grada.

Porodice ubijenih rezervista ne vjeruju Sudu BiH /VIDEO/

Na mjestu ubistva osmorice pripadnika bivše JNA iz grupe "Transporter" u Velikom parku u Sarajevu 1992. godine danas su članovi njihovih porodica i predstavnici Organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Istočno Sarajevo položili vijence i zapalili svijeće.

Blagi porast obuhvata djece u vrtićima

Obuhvat djece predškolskim obrazovanjem u Bijeljini je u blagom porastu sa 1.075 polaznika u vrtićima ove godine, u odnosu na 971 prošle godine, navodi se u analizi stanja u predškolskom obrazovanju koju je izradilo gradsko Odjeljenje za društvene djelatnosti.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže