log in

Članci poređani po datumu: utorak, 11 jun 2019

Korupcija za 7 godina progutala 10 milijardi KM

Za nepunih sedam godina korupcija u BiH je, prema procjenama, progutala najmanje 10,22 milijarde KM, a ova negativna društvena pojava je među glavnim razlozima što ljudi dižu sidro sa ovih prostora, često sa namjerom da se nikad ne vrate.

Novom omladinskom politikom obuhvaćeni mladi sa invaliditetom i romi /VIDEO/

Na javnoj raspravi povodom nacrta dokumenta „Omladinska politika grada Bijeljina“, koji se donosi za period od četiri godine, na osnovu Zakona o omladinskom organizovanju Republike Srpske, govorilo se o novoj strategiji, čiji je osnovni cilj stvaranje uslova za dugoročan boljitak mladih i njihovo aktivno i odgovorno učešće u društvenoj zajednici.

NSRS o stanju bezbjednosti u Republici Srpskoj /VIDEO/

Dio današnje sjednice Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj je razmatrana informacija o stanju bezbjednosti u Republici Srpskoj u 2018. i prva četiri mjeseca ove godine bila je zatvorena za javnost.Ovo je glasanjem odlučila većina poslanika Narodne skupštine.

Kućni red će regulisati kretanje migranata /VIDEO/

Gradonačelnik Bihaća Šuhret Fazlić rekao je da Savjet ministara u tehničkom mandatu, Ministarstvo bezbjednosti, Služba za poslove sa strancima i Granična policija ne rade svoj posao, kao i da se svuda u svijetu problemom migrantske krize bavi država, a u BiH samo gradovi Bihać i Velika Kladuša.

Promovisan bukvar za predškolce /VIDEO/

Knjiga "Bukvar za predškolce - Vuk nas uči slova", autora Dragane Lazić, promovisana je danas u bijeljinskoj Narodnoj biblioteci "Filip Višnjić", a po motivima ovog djela izvedena je i lutkarska predstava.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže