log in

Članci poređani po datumu: sreda, 24 septembar 2014

Zakazivanje putem interneta u Domu zdravlja Bijeljina

U bijeljinskom Domu zdravlja se intenzivno radi na uvođenju novih procedura i standarda koji će omogućiti bolje i kvalitetnije pružanje zdravstvenih usluga. S tim ciljem omogućen je i novi način zakazivanja kod porodičnog ljekara. Zvanično od danas pregled kod porodičnog ljekara može se zakazati putem interneta. 

Na konferenciji za medije direktor bijeljinskog doma zdravlja Zlatko Maksimović je ukazao na činjenicu da se na ovom području u poslednjih dvanaest mjeseci povećao i broj neosiguranih lica, na šta, kako kažu u ovoj zdravstvenoj ustanovi, najveći uticaj ima nemogućnost ostvarivanja prava na zdravstveno osiguranje nezaposlenih lica iz kategorije poljoprivrednika. I ovom prilikom je istakao mogućnosti za rješavanje ovog problema. 

Da bi lica iz ove kategorije stanovništva ostvarila besplatnu zdravstvenu zaštitu Dom zdravlja Bijeljina nastoji pronaci pravo rješenje, a preko, kako kaže Maksimović, Zavoda za zapošljavanje, Fonda zdravstvenog osiguranja i Poreske uprave Republike Srpske. 

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže