log in

Članci poređani po datumu: sreda, 22 jun 2016

Snaga nove generacije uz Miću Mićića /VIDEO/

Nova politička stranka na narednim lokalnim izborima, Snaga nove generacije, stranka koja ima svoje ambicije, svoju politiku, ideologiju, svoj pravac i cilj i zbog toga je rukovodstvo ove stranke odlučila da na naredne lokalne izbore izadje samostalno sa svojom listom, prevashodno mladih, koji žele bolje ovom gradu, da ostanu da žive u Bijeljini i tu grade svoju budućnost.

Sjednca Skupštine grada 30. juna /VIDEO/

Pred odbornicima Gradskog parlamenta naći će se 30. juna deset tačaka dnevnog reda, ali novih smjena neće biti, rekao je nakon održanog međustranačkog sastanka  predsjednik Skupštine grada Bijeljina Dragan Đurđević I dodao da se na narednom zasijedanju neće naći nacrt rebalansa budžeta, koji je do sada prošao sve javne rasprave.

Đurđević: Neka Mićić prestane da obmanjuje javnost /VIDEO/

Dok semberskim ratarima stiže obećanje gradonačelnika Bijeljine da će Grad preko Agrarnog fonda izdvojiti dva feninga koji bi bili uračunati u otkupnu cijenu pšenice, iz Skupštine grada Bijeljina stiže poziv gradonačelniku od strane presjednika Skupštine Dragana Đurđevića koji ga poziva da prestane kako je rekao da dezavuiše javnost I poljoprivrednike da će Agrarni fond stimulisati sa dva feninga otkupnu cijenu ovogodišnjeg roda pšenice jer je, kako navodi Đurđević gradonačelnik zaboravio da je još u aprilu dao prijedlog odluke koja je prošla na Skupštini o prijedlogu korišćenja sredstava za podsticaj poljoprivredne proizvodnje u 2016-oj godini.

Danas promjenljivo oblačno

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti promjenljivo oblačno uz sunčane intervale i dnevnu temperaturu od 25 do 31 stepen Celzijusov.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže