log in

Članci poređani po datumu: četvrtak, 23 jun 2016

Povećan broj noćenja turista za 20 odsto /VIDEO/

Na području  grada Bijeljina postoji 856 raspoloživih ležajeva u pet hotela, 9 motela , 2 pansiona i nekoliko ugostiteljskih objekata koji su registrovani za pružanje usluga smještaja , pokazuju podaci Turističke organizacije grada Bijeljina.

Humanitarna akcija "Marka za Slavka" /VIDEO/

Naš sugradjanin Slavko Pavlović već 15 godina boluje od rijetke bolesti, koja ga je prikovala za invalidska kolica, a ljudi dobe volje, porodica i prijatelji i naši sugradjani odlučili su da pomognu  Slavku kako bi  obezbijedio sredstva za operaciju u Beču.

Pojačana kontrola brzine kretanja vozila

Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske saopštilo je da od danas do 26. juna provodi akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na kontrolu brzine kretanja vozila i utvrđivanja alkoholisanosti vozača, napominjući da je neprilagođena brzina kretanja vozila bila u 899 slučajeva ove godine uzrok saobraćajnih nezgoda.

Raspad masonske lože ozbiljan udarac BiH

Sukob koji se dogodio na godišnjoj Skupštini Velike masonske lože BiH izazvao je reagovanja masonskog bratstva, posebno u Austriji i Sloveniji, koje je ocijenilo da je raspad masonske lože ozbiljan udarac BiH koji dovodi upitanje i sam njen opstanak, rekao je izvor Srne blizak masonskom bratstvu u BiH.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže