log in

Članci poređani po datumu: ponedeljak, 09 april 2018

Veliko interesovanje za srednju medicinsku školu /VIDEO/

Poljoprivredno medicinska škola proslavila je danas svoju krsnu slavu – vaskršnji ponedjeljak uz prisustvo mnogobrojnih zvanica i tim povodom istakla značaj realizacije važnih projakata za  ovu bijeljinsku školsku ustanovu  pod čijim krovom školuje se više od hiljadu đaka, a kojima je jako bitna kvalitetna praktična nastava kako bi zadovoljili kriterijume današnjeg posovnog tržišta.

Održan fudbalski turnir Ilijašana /VIDEO/

Povod  današnjeg saboravanja u Dvorovima jeste sprtski susret fudbalskih veterana koji su se nekad takmičili na području Opštine Ilijaš  kao dio opštinskog saveza ilijaš. Na fudbalskom   terenu danas su snage  odmjerile šest ekipa.

  • Objavljeno u Sport

SNSD Ugljevik - Povodom Svjetskog dana zdravlja održano edukativno predavanje /VIDEO/

Predavanje  o prevenciji od karcinoma  i dijagnostici u procesu liječenja  karcinomna dojke ima za cilj da skrene pažnju javnosti, naročito žensku populaciju na trend rasta oboljelih od karcinoma poslednjih godina, iz tih razloga veoma je važno da putem funkcionalnim očuvanjem zdravstvenog stanja stvore se uslovi za smanjenje broja oboljelih ali i stopa rizičnih, koje je  jedino moguće ostvariti uz pomoć redovne prevencije zdravlja našeg stanovništva.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže