log in

Članci poređani po datumu: nedelja, 24 mart 2019

Od sutra pojačana kontrola pješaka i upotrebe mobilnog telefona

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske od sutra će na području cijele Republike Srpske vršiti pojačane kontrole saobraćaja sa posebnim akcentom na kretanje pješaka i upotrebu mobilnog telefona u saobraćaju s ciljem smanjenja broja saobraćajnih nezgoda i posljedica po lica.

Barselona i Ajntraht do kraja mjeseca završavaju ljetnji transfer Luke Jovića

Sve je češće Luka Jović “preseljen” u Barselonu, ali, tu je i Bajern iz Minhena koji neće tako lako popustiti i odustati od srpskog napadača, samo jer ga traži katalonski velikan.

Vijesti iz tog grada, na naslovnici “Sporta”, javljaju da je klub sa “Nou Kampa” riješio da stavi tačku na čitavu priču i do kraja mjeseca sve dogovori sa upravom Ajntrahta iz Frankfurta kako bi prvog dana ljetnjeg prelaznog roka nekadašnji centarfor Crvene zvezde stigao u društvo Mesija, Suareza, Kutinja, Dembelea…

Navodno, pored Barse i Bajerna, interesovanje je pokazao i Pari Sen Žermen, međutim, teško je vjerovati da pored “artiljerije” kojom raspolažu Francuzi, spas u ofanzivi nalaze u srpskom golgeteru.

Ipak, to je to – 22 gola na 36 utakmica, majstorije na svakom koraku i interesovanje kakvo dugo nije viđeno za jednog fudbalera sa naših prostora.

Cijena za koju će neko od velikana morati da plati minimum 60.000.000 evra, ali, poznajući današnje standarde, ta cifra lako može da premaši osam brojeva.

(Blic)

  • Objavljeno u Sport

„Karpo“ softver unapređuje poljoprivredu u Srpskoj /VIDEO/

Predstavnici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske zvanično su prezentovali "karpo" softver koji bi poljoprivrednim proizvođačima trebalo da omogući pravovremene informacije na osnovu kojih će moći da zaštite zasade od biljnih bolesti i da ostvaruju veće prinose.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže