log in

Članci poređani po datumu: ponedeljak, 04 mart 2019

Radović: Imamo za čim da žalimo

Fudbaleri Radnika osvojili su bod na gostovanju ekipi Zrinjskog, a po svemu prikazanom u Mostaru bijeljinski premijerligaš je zaslužio da se kući vrati sa kompletnim plijenom.

  • Objavljeno u Sport

Od 2021. godine ukida se pomjeranje sata

Evropski parlament izglasao je da se ukida pomjeranje sata od 2021. godine pa će tako sve zemlje EU morati da odaberu ljetno ili zimsko računanje vremena, a do aprila ove godine da saopšte svoju odluku u tom smislu.

„Batagon“ milionskom dokapitalizacijom preuzima Pavlović banku

Gubitak Pavlović International banke u 2018. godini premašio je 10 miliona KM zbog čega će banka, da bi ojačala kapitalnu bazu, uskoro imati četiri emisije akcija. Dokapitalizaciju sa sedam miliona izvršiće „Batagon International AG“ iz Švajcarske i postati većinski vlasnik, a to znači i promjene u sastavu Nadzornog odbora u kojem će novi član biti Dalibor Matić.

Dodik uručio Hanu odgovore na Upitnik /VIDEO/

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik danas je u Briselu izrazio zadovoljstvo što je imao priliku da evropskom komesaru za susjedsku politiku i pregovore o proširenju Johanesu Hanu uruči odgovore na dodatna pitanja iz Upitnika Evropske komisije, istakavši da je dostizanje statusa kandidata i konačno članstvo BiH u EU opredjeljenje svih.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže