log in

Isprobajte najcrnju Viber opciju

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Ako vam trenutna tamnoplava tamna tema Viber aplikacije baš i ne odgovara - Viber ima još tamniju, potpuno novu crnu temu!

S posljednjim ažuriranjem stiže i nova tamna tema za Viber aplikaciju tzv. Dark mode color.

Da biste je aktivirali potrebno je da odmah ažurirate Viber za Android ili iOS.

“Crna je nova tamna“, pozdraviće vas sličica odmah kad pokrenete aplikaciju, ako imate odgovarajuću verziju Viber-a. Kliknite na sličicu i izaberite klasičnu temu (bijela), tamnoplavu (dosadašnju) ili crnu (nova dostupna tema).

Odmah ispod tog podešavanja imate priliku da izmijenite i izgled pozadine u ćaskanjima, ali nama ta opcija trenutno ne radi. Da li je to nešto samo do naše verzije aplikacije ili će ova opcija biti naknadno aktivirana saznaćemo uskoro. U svakom slučaju, na raspolaganju su vam trenutno slike iz memorije telefona i slike, koje možete da napravite kamerom telefona (prednjom ili zadnjom).

Ako nekim slučajem ne vidite sličicu za novu temu, a želite da je koristite i ažurirali ste aplikaciju poslije čitanja ove vijesti, jer trebalo bi da je tada dostupna svima, idite u Podešavanja>Izgled>Izaberite temu i tako možete na isti način da promijenite izgled tamne teme za Viber aplikaciju.

Verzija aplikacije, u kojoj se pojavljuje poruka i mogućnost korišćenja nove boje tamne pozadine je za Android uređaje je Viber v11.7.0.

Društvene mreže