log in

Članci poređani po datumu: sreda, 10 jun 2015

Na bazenima se očekuje znatno veći broj posjetilaca ove sezone

Nakon velikih problema koji su zadesili Banju Dvorovi u poslednje vrijeme, menadžment ove ustanove uložio je ogromne napore kako bi kompleks bazena bio spreman za brojne goste koje očekuju u ljetnoj sezoni. Direktor "Banje Dvorovi", Vlatko Jevtić očekuje da ovog ljeta broj posjetilaca premaši mnogo ranije sezone.

U sklopu "Banje Dvorovi" dugi niz godina djeluje i škola plivanja, putem koje tokom ljeta, pod budnim okom iskusnih instruktora, prve plivačke korake nauči veli broj mališana. U subotu će sa radom početi i priv desetodnevni kurs za mališane predškolskog uzrasta.

I po najavama meterologa ovog ljeta se očekuju visoke temperature i duži sunčani periodi, pa tako možemo očekivati da ova sezona bude uspješna na bazenima "Banje Dvorovi". Cijena jednodnevne ulaznice nije se mjenjala u odnosu na predhodne godine, pa tako ona iznosi 5KM, za djecu 3KM. Ulazak poslije 15 časova tokom radnih dana jeftiniji je za jednu KM. Cijena sezonskih karata je pojeftinila u odnosu na prošlu godinu, tako da ona sada iznosi 120KM. Posebnu pogodnost "Banja Dvorovi" daje na kupovinu sezonskih karata preko sindikata. 

Više pogledajte u videu u prilogu.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže