log in

Članci poređani po datumu: subota, 08 april 2017

Isplata dijela duga za protivgradnu zaštitu sljedeće sedmice /VIDEO/

Sezona odbrane od grada počinje 15. aprila, a dužnici Protivgradnoj preventivi Srpske iz prošlogodišnje sezone su grad Doboj sa 8.000 KM i opštine Donji Žabar 2.000 KM, Srbac 16.000 KM, Šamac 9.000 KM, Brod 2.000 KM, Ugljevik 9.000 KM i Lopare sa dugom od 25.000 KM, od čega je dio i iz 2015. godine. Bijeljina ovom preduzeću duguje 24.000 maraka za proteklu sezonu.

Počelo obilježavanje 25 godišnjice Prve semberske brigade /VIDEO/

Služenjem parastosa u Crkvi Svetog kneza Lazara u bijeljinskoj kasarni „Vojvoda Stepa Stepanović“, polaganjem cvijeća u krugu kasarne i posjetom Spomen sobi, danas je počelo obilježavanje 25. godišnjice formiranja 1. semberske lake pješadijske brigade Vojske Republike Srpske koja je u odbrambeno-otadžbinskom ratu dala 139 boraca i u kojoj se tokom rata borilo više od 5.000 vojnika.

Lero: Imamo izlaz, ali su rešetke uske /VIDEO/

Trojno predsjedništvo je veliko srce koje lupa, tako, da BiH nikad ne oskudijeva u krvi, aforizam je Bojana Bogdanovića iz Zenice u Federaciji BiH koji je ovogodišnji dobitnik nagrade "Satirično pero" na 14. Međunarodnom festivalu humora i satire u Bijeljini.

Danas Lazareva subota

Srpska pravoslavna crkva proslavlja danas praznik Vaskrsenja Lazarevog ili Lazarevu subotu, uspomenu na posljednje čudo Hristovo pred Nedjelju stradanja, smrt i Vaskrsenje.

Pretežno oblačno uz slabu kišu

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti pretežno oblačno i svježe uz slabu kišu ponegdje, dok će na jugu biti suvo uz sunčane periode.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže