log in

Članci poređani po datumu: sreda, 07 jun 2017

Bosić tvrdi - OHR je na odlasku /VIDEO/

Članovi Upravnog odbora Savjeta za sprovođenje mira u BiH /PIK/ sastali su  se danas, drugog dana zasjedanja, sa članovima kolegijuma oba doma Parlamentarne skupštine BiH sa kojima su  razgovarali o predstojećim prioritetima za BiH.

Dvije godine nakon SSP - gdje je BiH danas ? /VIDEO/

O situaciju u BIH dvije godine nakon potpisivanja Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju BIH , Evropskoj Uniji , danas se razgovaralo na najvišem nivou u Sarajevu, gdje je održana konferencija posvećena dvogodišnjici stupanja na snagu ovog Sporazuma. 

Pojačane aktivnosti u sprečavanju prosjačenja

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske evidentirali su tokom pojačane aktivnosti sa ciljem sprečavanja i suzbijanja prosjačenja na ulicama Srpske 63 prekršaja, za koja su pokrenuta četiri prekršajna postupka i izdato 59 prekršajnih naloga.

Miroljub Petrović održao predavanje u Bijeljini /VIDEO/

Sala Centra za kulturu u Bijeljini bila je mala da primi sve zainteresovane koji su željeli da poslušaju predavanje “Genetsko porijeklo Srba” prof. dr Miroljuba Petrovića, čovjeka koji je dospio u žižu javnosti svojim stavovima o društvu u kom živimo, ali i propagiranju nekih drugačijih ideja o načinu života.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže