log in

Članci poređani po datumu: četvrtak, 02 avgust 2018

Kamp za mlade „Zapali aktivizam“ /VIDEO/

Već četvrtu godinu za redom u okviru Udruženja građana „Otaharin“ organizuje se Omladinski kamp „Zapali aktivizam, a prema riječima organizatora, u odnosu na prethodne godine, ovaj put biće promjenjena lokacija ali i jednim dijelom i sadržaj samog programa, jer će pored osnovne teme – omladinski aktivizam velika pažnja biti poklonjena i drugim važnim temama vezanim za omladinsku populaciju.

U Janji obilježen Ilindan /VIDEO/

U prisustvu brojnih vjernika, u jutarnjim časovima u Hramu Svetog proroka Ilije u Janji služena je svečana liturgija koju je predvodilo sveštenstvo ove parohije, nakon koje je tradicionalno pronesena litija kroz varoš.

Počelo "Zvorničko ljeto 2018"

Slikarskom radionicom "Paleta" i Memorijalnim šahovskim turnirom "Boro Vukajlović" u Zvorniku je danas počela kulturna manifestacija "Zvorničko ljeto 2018", koja će trajati do 8. avgusta.

Danas Ilindan

Srpska pravoslavna crkva /SPC/ proslavlja danas Svetog proroka Iliju - Ilindan, koji je veoma poštovan svetitelj u srpskom narodu i cjelokupnom pravoslavlju kao strog i nepokolebljiv propovjednik hrišćanskih vrijednosti.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže