log in

Članci poređani po datumu: sreda, 29 avgust 2018

Potpisan memorandum za obavljanje praktične nastave /VIDEO/

Zbog  ogromne potrebe za reformom obrazovnog sistema   i potražnje na današnjem tržištu, praktična nastava je prepoznata kao glavni oslonac u procesu obrazovanja i profilisanju strukovng kadra, iz tih razloga,  Projekat Prilika Plus  nudi mogućnost da kroz srednjoškolsko obrazovanje učenici steknu kvalitetno znanje koje će poslije primjenjivati na odgovornim radnim mjestima.

U Bijeljini četvrti jesenji „Auto šou“ /VIDEO/

Četvrti po redu jesenji Auto šou organizovan je u sklopu jedne velike akcije- „Bezbjednost na putevima u BiH“,  sa ciljem da informiše javnost o preventivnim mjerama kojima  bi  se smanjio rizik stradanja učesnika u saobraćaju na našim putevima, iz razloga što dosadašnji  statistički podaci pokazuju da je  BiH na vrhu ljestvice po broju poginulih i povređenih u saobraćajnim nesrećama.

Nikad uspješnija saradnja Srbije i Srpske /VIDEO/

Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da je na današnjoj sjednici vlada Republike Srpske i Srbije u Trebinju usvojen i zaključak da će prvi zajednički projekti Srpske i Srbije u energetici biti izgradnja dvije hidroelektrane - "Foča" i "Paunci", ukupne instalisane snage 90 megavata, čija je vrijednost 200 miliona evra.

Sutra 17. pjesničko veče

Književni klub "Jovan Dučić" iz Bijeljine i Narodna biblioteka "Filip Višnjić" iz ovog grada sutra organizuju 17. pjesničko veče, na kojem će učestvovati pjesnici iz Srbije i Republike Srpske.

"Zaštitimo djecu u saobraćaju"

S obzirom na to da se bliži početak školske 2018/2019. godine, kada je povećano prisustvo djece u saobraćaju, policijski sužbenici Policijske uprave Bijeljina sprovode  republičku akciju „Zaštitimo djecu u saobraćaju“, u cilju povećanja bezbjednosti najmlađih učesnika u saobraćaju, a posebno bezbjednosti djece predškolskog uzrasta koja prvi put, kao pješaci učestvuju u saobraćaju i polaze u školu.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže