log in

Članci poređani po datumu: četvrtak, 09 avgust 2018

Dodik: Srpska i njen narod prije svega /VIDEO/

Predsjednik SNSD- a Milorad Dodik izrazio je danas u Ugljeviku zadovoljstvo jer je već u avgustu primjetna ogromna mobilnost članstva što potvrđuje da se mogu očekivati veliki rezultati na predstojećim opštim izborima u BiH.

Proslavljen Dan Svetog Pantelejmona /VIDEO/

Služenjem svete arhijerejske liturgije u hramu svetog Đorđa, koju je predvodio njegovo preosveštenstvo -  episkop zvorničko – tuzlanski Fotije uz sasluženje više sveštenstva, počelo je obilježavanje Krsne slave Grada Bijeljina –  posvećenoj Svetom velikomučeniku   Pantelejmonu.

Bijeljina dobila još tri grada pobratima /VIDEO/

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić organizovao je sinoć prijem za oko 20 delegacija gradova pobratima i prijateljskih gradova, kao i za predstavnike diplomatskog kora koji su došli u Bijeljinu uoči 9. avgusta - Dana Svetog Pantelejmona.

Dodik: Bijeljina - važan strateški centar Srpske

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, koji je prisustvovao današnjoj slavi grada Bijeljina - Svetog Pantelejmona, rekao je da je Bijeljina za Srpsku važan strateški centar u koji je u Vlada u posljednjih nekoliko godina uložila više od 300 miliona KM za različite kapitalne projekte.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže