log in

Dodik: Nećemo dozvoliti da od Banjaluke prave "grad slučaj" /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Komentarišući izjavu predsjednika Srpske Milorada Dodika da je spreman dramatičan plan opozicije u Srpskoj za 6. oktobar, dan pred opšte izbore u BiH, kako bi bili poništeni izbori u Banjaluci iz opozicije danas odgovaraju da nema nikakvog plana i da neće praviti nikakve mitinge za vrijeme izborne tišine.

Imamo veoma upečatljive informacije o planu opozicije uvjerava i danas predsjednik Milorad Dodik.

Mediji u Srpskoj danas su objavili Preliminarno potpuno nezavisno istraživanje javnog mnjenja, rađeno krajem jula na uzorku od 3.209 ispitanika u Republici Srpskoj, koje pokazuje da bi 40,2 anketirana dalo podršku SNSD-u, što je duplo više u odnosu na SDS, koji ima podršku njih 20,3 odsto. Odgovarajući na novinarsko pitanje Dodik kaže da u istraživanje javnog mnjenja neko vjeruje a neko ne, izražavajući mišljenje da se radi o Agenciji koja je i ranije pogađala sve izborne rezultate.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas u Bijeljini da jedini način da opozicija nešto uradi na predstojećim izborima u BiH jeste da dovedu u pitanje same izbore, želeći da naprave od Banjaluke "grad slučaj".

Društvene mreže