log in

Crnadak: Nisam službenim vozilom dovezao Stanivukovića /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Ministar inostarnih poslova BiH Igor Crnadak tvrdi da ima svjedoke za svoje kretanje tog dana i da je u Čelinac otišao, kako kaže, oko 16.45 časova da posjeti dvoje tinejdžera koje je policija privela.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač ima podršku zvaničnika Srpske jer je junak koji je predvodio odbranu srpskog naroda u kojoj je ranjen šest, sedam puta i nije kriminalacPredsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović smatra da će ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak biti upamćen po tome što je na funkciju došao bez poslaničkog mjesta.

Crnadak je na današnjoj konferenciji za medije rekao I to da je MUP Republike Srpske uradio negativnu stvar, jer je izdao pasoš BiH Elvisu Keljmendiju, te da je to, kako kaže, izazvalo negativna reakcije u međunarodnim krugovima.

Komentarišući navode da MUP Srpske stoji iza izdavanja pasoša sinu Nasera Keljmendija, predsjednik Republike Milorad Dodik je rekao da MUP ne može spriječiti da svako ko ima formalno pravo dobije lične dokumente jer bi, u suprotnom, bio problem.

Dodik je istakao da Crnadak treba da objasni ogromne troškove i revizorske izvještaje u Ministarstvu inostranih poslova BiH.

Društvene mreže