log in

Karavan mimoze i u Bijeljini /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

U  susret  50 – om jubilarnom  prazniku mimoza u Herceg Novom, dašak mediterana i ljepota mažoretkinja ponovo se osjetio u Bijeljini...

Osim defilea, gosti su iskoristili su priliku da najave kvalitetan program  u vrijeme  manifestacije Dani mimoze i pozvali sve koji  vole  kostimirani tradicionalani karavan po kojem je  Herceg Novi stekao ugled i prepoznatljivost  van granica Crne Gore, da budu njihovi gosti.

Hercegnovskom  karavanu  mimoza,  nakon Višegrada I Zlatibora,  Bijeljina je bila poslednja stanica na putu do kuće, a kao I prošle godine, upriličen je prijem za goste sa Mediterana kod Gradonačelnika u Gradskoj upravi.

I zaista nesvakidašnji događaj za naše sugrađane, mimoze koje su  oplemenile hladni januarski dan, zvuci gradske muzike, I uigrani koraci mažoretkinja sa  zanimljivim klovnovima koji su  animirali prisutne,  a gosti I ovaj put odlaze iz našeg grada, sa dobrim utiscima I željama da  I do godine  posjete Semberiju..

Mažoretkinje  najavljuju proljeće, I sa sobom nose  duh toplijih dana.... A svako ko posjeti Herceg Novi  tokom manifestacije dani mimoze,  nerijetko poželi ponovo da se vrati u ovaj medeteranski grad... A svima onima kojima je taj put nedostižan, ostaje da čeka narednu godinu I ponovni susret sa ovim nebičnim karavanom – vjesnikom proljeća..

Društvene mreže