log in

Cvijanović: Skandalozna izjava Ćuzulana /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Predsjednica  Republike Srpske i potpredsjednica SNSD-a  Željka Cvijanović ocijenila je danas kao skandaloznu izjavu potpredsjednika SDS-a Dragana Ćuzulana u vezi sa najvišim zvaničnicima Srpske i Srbije, navodeći da to nije dobar put, ali da je to očigledno stav rukovodstva ili ljudi koji pripadaju rukovodstvu SDS-a.

Potpredsjednik SDS-a iz Bijeljine Mićo Mićić lično se danas ogradio od izjava stranačkog kolege Dragana Ćuzulana o predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću i najavio da će isto zatražiti i od Predsjedništva SDS-a. On je izrazio zahvalnost predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji je kako kaže do sada izdvojio značajna sredstva koja su usmjerena u RS.

Podsjetimo, Potpredsjednik SDS-a Dragan Ćuzulan iznio je uvrede na račun vlasti u Srbiji i njenog predsjednika Aleksandra Vučića, nazivajući srpsku vlast u Beogradu režimom, a Vučića lažovom i manipulatorom.Ćuzulan je istakao da već odavno ne voli predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, a da se narod u Republici Srpskoj treba ugledati na proteste koji se svake subote održavaju u Beogradu protiv "režima, medijskih manipulacija i laži".

Ćuzulan je ovo izjavio  tokom obraćanja  na predizbornom skupu koalicije "Trebinje može bolje".

Društvene mreže