log in

Nacionalni prioritet izgradnja auto-puta od Doboja prema Rači /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da je ponosan što je Vlada u prvih 100 dana mandata pokrenula izgradnju tri hidroelektrane na rijeci Drini u koje će Srpska i Srbija uložiti više od 450 miliona evra, navodeći da će njihova izgradnja uz realizaciju velikih infrastrukturnih projekata biti višestruko korisna za Republiku Srpsku i pokrenuti njenu privredu.

Vlada je u prvih 100 dana radila na tome da poredamo prioritete u infrastrukturi.

Višković je podsjetio na izjavu predsjednika Srbije Aleksandra  Vučića  da će Srbija u potpunosti investirati u izgradnju mosta na rijeci Savi u profilu auto-puta, koji je najzahtjevniji i najskuplji objekat na kompletnoj trasi od Doboja do Kuzmina.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković komentarišući posljedice neformiranja vlasti na nivou BiH i u FBiH, je rekao da se one osjete jer ima stvari koje Vlada Srpske ne može sama da sprovede.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković je naglasio da nije zadovoljan radom javnih preduzeća i njihovim doprinosom razvoju Srpske.

Prema njegovim riječima, Vlada je obezbijedila i posao za studente generacije sa javnih univerziteta u Banjaluci i Istočnom Sarajevu.

On je podsjetio da je Vlada promovisala ciljeve kroz ekspoze i mjere iz Programa ekonomskih reformi i podijelila ih u sedam oblasti, a prvi na listi je poboljšanje konkurentnosti i produktivnosti naše privrede.

Društvene mreže