log in

Medvjed napao muškarca u Selačkoj i nanio mu teške povrede

foto: ilustracija foto: ilustracija
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Muškarac N. T. iz Zabrđa kod Kotor Varoša teško je povrijeđen nakon što ga je napao medvjed na njegov imanju u kotorvaroškom selu Selačka.

Zvijer je napala N. T. sinoć, a prema nezvaničnim informacijama sve se odigralo na njegovoj njivi.

„Na toj njivi je zasijao zob i primjetio je da mu divljač nanosi štetu. Zbog toga je otišao na njivu i čekao divljač, ali je naišao medvjed, napao ga i nanio mu teške povrede“ rekao je izvor portala Moj Kotor Varoš

STABILNO ZDRAVSTVENO STANjE ČOVJEKA KOGA JE NAPAO MEDVJED

Četrdesetosmogodišnjaku čiji su inicijali N.T. iz Kotor Varoša medvjed je, prilikom napada, otkinuo stopalo i dio potkoljenice, ima ugrize po ekstremitetima, ali je njegovo zdravstveno stanje stabilno, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske u Banjaluci.

Pacijent je hospitalizovan u Klinici za ortopediju i traumatologiju. Ljekar Milorad Maran rekao je da je N.T. medvjed otkinuo lijevo stopalo i dio lijeve potkoljenice i da je pacijent je po prijemu odmah operativno zbrinut.

N.T. ima ugrize medvjeda na desnoj potkoljenici i desnoj podlaktici, kao i frakturu desne ruke, te ostaje na daljem bolničkom liječenju i praćenju, navodi se u saopštenju.

Pacijent je dovezen u Urgentni centar UKC-a jutros u 2.45 časova sanitetskim vozilom Doma zdravlja Kotor Varoš.

Medvjed je povrijedio čovjeka u mjestu Selačka kod Kotor Varoša, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Banjaluka.

Srna nezvanično saznaje da je riječ o Novi Tomiću iz sela Selačka, opština Kotor Varoš.

Društvene mreže