log in

Prava Srba iz FBiH biće zaštićena, dogovorene mjere pomoći /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Dobili smo bezuslovnu podršku srpskog člana Predsjedništva. Sve će biti kako treba i srpski narod u FBiH može mirno spavati. Prezadovoljan sam današnjim sastankom. Prva Srba biće zaštićena, rekao je Predsjednik Odbora za zaštitu prava Srba u FBiH Đorđe Radanović, nakon sastanka.

Načelnik opštine Bosanki Petrovac Dejan Prošić rekao je da je ova lokalna zajednica donijela rezoluciju koja se protivi izgradnji migracionog centra u Medenom Polju na području ove opštine i da traže saveznike u rješavanju ovog pitanja.

Podsjećamo, Dodik je ranije rekao da se protivi odluci HDZ-a Livanjskog kantona koji pokušava da organizuje obilježavanje navodnog oslobođenje Drvara, te najavio da će biti tamo na dan kada je to zakazano.

Sastanku u Banjaluci, koji je održan u Administrativnom centru Republike Srpske, prisustvovali su i ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač, ministarka finansija Republike Srpske Zora Vidović i zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Nikola Špirić.

Društvene mreže