log in

Mlađenović: Zbog velike podrške Vlade prešao sam u SNSD

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Načelnik opštine Bratunac Nedeljko Mlađenović, koji je prije nekoliko dana napustio SDS, saopštio je danas da je prešao u SNSD zbog, kako je naglasio, dosadašnje saradnje i velike podrške koju je imao od Vlade Republike Srpske.

"Ja nikada nisam ništa tražio za sebe. Ni sada nisam postavljao nikakve uslove, ni da budem na poslaničkoj ni na kompenzacionoj listi na predstojećim izborima. Ja sam načelnik opštine koji je na više lokalnih izbora dobijao 300 odsto više glasova nego stranka /SDS/ čiji sam bio kandidat i imam odgovornost prema građanima koji su glasali za mene", naglasio je Mlađenović. 

Ta odgovornost se, istakao je on, odnosi na realizaciju razvojnih projekata o kojima će biti razgovarano na današnjem sastanku bratunačkih privrednika sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom. 

On je dodao da će sastanku prisustvovati privrednici koji su u posljednje dvije godine zaposlili 400 radnika, odnosno 85 odsto zaposlenih radi u njihovim firmama. 

"Imamo projekte zahvaljujući kojm bi, uz podršku resornih ministarstava, u naredne četiri godine zaposlili još 500 radnika. Zbog te saradnje, kao i dosadašnje podrške Vlade Republike Srpske opštini Bratunac prešao sam u SNSD", zaključio je Mlađenović, koji je načelnik ove opštine od 2000. godine. 

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik pozdravio je dolazak Mlađenovića u ovu partiju i zahvali mu na toj odluci, dodavši da je ona isključivo u interesu stanovnika opštine Bratunac. 

"Nedeljko Mlađenović je sigurno važno pojačanje u SNSD-u i čovjek koji će sa našim ljudima koji rade u SNSD-u zajedno definisati buduće projekte razvoja, a ja sam ovdje da izrazim opredjeljenje Republike Srpske da i dalje radimo na njihovoj realizaciji", istakao je Dodik.

Društvene mreže