log in

Članci poređani po datumu: četvrtak, 26 novembar 2015

Bijeljinci oduševljeni Stand up komedijom "Đavo iz jagode"

Stand up komičar iz Srbije Srđan Dinčić održao je sinoć  u Centru za kulturu u Bijeljini veče komedije "Đavo iz jagode" u prepunoj Sali bijeljinskog centra za kulturu. On je napomenuo da je stand up komedija nova forma na našim prostorima, a da u svijetu postoji više od 100 godina.

 

Dinčić, koji je široj javnosti poznat kao jedan od scenarista emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem", učesnik emisije "Četiri i po muškarca", rekao je da je oduševljen velikim odzivom publike u Bijeljini.
Navodeći da ova forma dozvoljava komičaru "da radi šta hoće, da leti sa teme na temu", Dinčić kaže da je bitno držati pažnju publike, koju treba dovesti do onoga što joj je najpotrebnije - do smijeha.

On kaže da stand up komičari u Srbiji nastoje da prošire ovaj oblik komedije, a u  Beogradu imaju svoj  klub, i to je neki pomak da u gradu imaju mjesto gde ljudi mogu da odu i gledaju baš stand up komediju.

Dinčić se stand up komedijom bavi pet godina, sredinom novembra je sa komedijom "Đavo iz jagode" krenuo na turneju po gradovima u Srbiji, a planira da obiđe i region.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže