log in

Članci poređani po datumu: sreda, 23 decembar 2015

250 osoba u redu za obrok

Već deset godina Narodna kuhinja u Bijeljini u službi je onih koji su u stanju socijalne potrebe, a čiji se broj iz godine u godinu povećava pa se ove godine u redu za obrok našlo njih 250 , dok ih je 2006. godine bilo 180.

Mićo Mićić ponovo kandidat za gradonačelnika

Gradski odbor SDS-a jednoglasno je donio odluku da na narednim lokalnim izborima kandidat za gradonačelnika Bijeljine ponovo bude Mićo Mićić, aktuelni gradonačelnik i predsjednik SDS Bijeljina. 

Sjednica Gradskog odbora Bijeljina održana je juče.

Porodična tragedija u Loparama (Fono - dežurni tužilac)

Policijskoj stanici Lopare, 22.12.2015. godine oko 19,00 časova, od strane komšije, prijavljeno je da je isti u porodičnoj kući vlasništvo lica R.K. u mjestu Pirkovci, pronašao mrtvu M.K. (1946.) koja je najvjerovatnije ubijena iz vatrenog oružja. 

Po zaprimljenoj prijavi odmah su postupili policijski službenici koji su izašli na lice mjesta. Izlaskom policije na lice mjesta, u neposrednoj blizini kuće u pomoćnom objektu pronađeno je obješeno beživotno tijelo lica R.K.(1942). 

Od strane policijskih službenika Sektora kriminalističke policije CJB Bijeljina i Policijske stanice Lopare, izvršen je uviđaj lica mjesta. Uviđajem je utvrđeno da se najvjerovatnije radi o krivičnom djelu '' Ubistvo'' i samoubistvo.    

O svemu navedenom obavješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Bijeljini. U toku je istraga na utvrđivanja svih činjenica i okolnosti koje su dovele do navedenog događaja.

 

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže