log in

Članci poređani po datumu: četvrtak, 24 decembar 2015

RiTE Ugljevik - realizacija koalicionog dogovora ?

Žiko Krunić, generalni direktor RiTE Ugljevik kadar SNSD-a podnio је juče ostavku. U kratkom telefonskom razgovoru za našu televiziju dan nakon što je podnio ostavku Krunić je još jednom ponovio da nema komentar te da je sve što je imao reći po tom pitanju već napisao u tekstu ostavke. 

 

Opširnije pogledajte u video prilogu

 

Dobra saradnja sa medijima i nevladinim sektorom

Na tradicionalnom prijemu gradske uprave u Bijeljini danas je povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika upriličen prijem za predstavnike medija sa područja Semberije.

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić zahvalio se predstavnicima medija na saradnji i istakao da je izvještavanje novinara tokom 2015 godine bilo odgovorno , objektivno i profesionalno.

-         Ono što moram reći ke da smo mi zadovoljni dosadašnjom saradnjom, i želimo da se i u narednoj godini saradnja nastavi na isti ili bolji način, rekao je Mićić.

Predsjednik Skupštine grada Bijeljina Dragan Đurđević istakao je da mediji imaju veliku odgovornost u kreiranju slike o radu gradske vlasti.

-         Skupština grada se u 2015 godini nije povlačila po medijskim stupcima, što predstavlja veliko zadovoljstvo, radili smo efikasno, sjednice su trajale kratko i donosili smo kvalitetne odluke, rekao je Đurđević.

 

Povodom predstojećih praznika u Gradskoj upravi danas su održani i prijemi za nevladine i omladinske organizacije, na kojima je rečeno da ke saradnja tokom godine bila dobra ali i korisna za lokalno stanovništvo.

Gradski odbor SDS-a potvrdio kandidaturu Mićića za gradonačelnika Bijeljine ? /VIDEO/

Mićo Mićić ponovo će biti kandidat SDS-a za gradonačelnika Bijeljine na predstojećim lokalnim izborima koji će biti održani 2016 godine, potvrđeno je danas iz ove stranke na novogodišnjem prijemu koji je Gradski odbor priredio za medije.

Kandidaturu Mićića potvrdio  je Jovan Gajić, potpredsjednik GO koji je njegovu kandidaturu obrazložio dosadašnjim rezultatima koje je Mićić postigao u svom dosadašnjem radu.

Mićić je na konferenciji za novinare u sjedištu SDS-a u Bijeljini potvrdio da je njegova kandidatura jednoglasno podržana u Gradskom odboru stranke .

 -         Prihvatio sam kandidaturi prije svega zbog nastavka dosadašnje dobre saradnje sa građanima Bijeljine, ali i realizacije započetih projekata u gradu, rekao je Mićić.

Komentarišući kandidaturu Miće Mićića, Dr Zlatko Maksimović poslanik SDS-a u NS RS, istakao je da je ova kandidatura ishitrena, prebrzo donijeta i da je trebalo sačekati dok se makar ne raspišu lokalni izbori.

Maksimović se nezvanično u posljednje vrijeme sve više pominje kao protivkandidat Mićiću u trci za gradonačelnika Bijeljine.

Mićićeva kandidatura nije konačna jer nije prošla svu proceduru, pojasnio je  Mićić i istakao da su prilikom njegove kandidature ispoštovane sve procedure. 

On  je rekao novinarima da očekuje kandidate SDS-a i za Ugljevik i Lopare, gdje ova stranka i sada ima vlast, kao i u većni opština na području bijeljinske regije. Na današnjem novogodišnjem prijemu SDS u Bijeljini saopšteno je da su završenu unutarstranački izbori na nivu odbora te su izabrani i predsjednici aktiva mladih i žena koji će se zalagati za omasovljenje stranke u narednom periodu.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže