log in

Članci poređani po datumu: petak, 04 decembar 2015

RASKRŠĆA

Aktuelni razgovori (politički, privredni, kulturni); emisija se bavi aktuelnostima iz svih oblasti života;

prati najaktuelnije događaje koji u vrijeme emitovanja emisije privlače najviše pažnje javnosti;

Četvrtkom u 20h;

Fingirao svoju otmicu

Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Bijeljina sprovodeći istražne radnje u cilju utvrđivanja svih činjenica u vezi nestanka lica A.J. iz Zvornika, koji je 02.12.2015. godine pronađen vezan pored magistralnog puta u mjestu Kušlat, utvrdili su da se radi o lažnoj prijavi.

Naime, prilikom saslušavanja lica A.J. iz Zvornika, u prvom razgovoru isti je rekao policijskim službenicima, da je uz pretnju vatrenog oružja presretnut od strane njemu nepoznatih lica na putnoj komunikaciji Vlasenica-Kladanj,nakon čega je odveden na nepoznatu lokaciju. Po izjavi lica A.J., isti je na toj lokaciji držan dva dana, a potom je izbačen na djelu magistralnog puta gdje je i pronađen. Isti je rekao, da su mu nepoznati izvršioci otuđili i pazar koji je trebao da preda u sjedište firme u Posušju.

Nakon detaljne kriminalističke obrade i izvršenih provjera, lice A.J. iz Zvornika je u potpunosti priznao da je fingirao krivično djelo zajedno sa još dva lica kako bi opravdao novac koji je prokockao a vlasništvo je firme u kojoj je on zaposlen.

Podsjećanja radi, Policijska stanica Zvornik 30.11.2015. godine oko 14,00 časova  zaprimila je prijavu, da se je lice A.J. u ranim jutarnjim časovima udaljio od kuće,da se do momenta prijave nije vratio kući, kao i da se ne javlja na mobilni telefon.

Istog dana, 30.11.2015. godine na magistralnom putu Vlasenica-Kladanj, pronađeno je parkirno vozilo koje je koristo A.J. 

Pored magistralnog puta Zvornik- Sarajevo u mjestu Kušlat, 02.12.2015. godine pronađeno je lice A.J. koji je bio vezanih ruku i nogu.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže