log in

Članci poređani po datumu: petak, 15 april 2016

Održan info dan o programu "Evropa za građane"

U Bijeljini je danas održan Info dan o programu "Evropa za građane", na kome su predstavnici nevladinih organizacija, javnih ustanova i preduzeća, kao i drugi potencijalni aplikanti informisani o dostupnim fondovima EU za finansiranje projekata.

Ugljevik: Studenti u praksi provjerili brigu o ekologiji

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić ugostio je danas studente Fakulteta tehničkih nauka, smjer inženjerstvo i zaštita životne sredine Univerziteta Novi Sad, koji su u okviru praktične nastave posjetili Rudnik i termoelektranu "Ugljevik" i Regionalnu deponiju "Eko-dep" u Bijeljini.

Akcija "Kurir": SIPA pretresa 18 lokacija

U nastavku akcije „Kurir“, policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) jutros su započeli pretrese objekata na 18 lokacija na području Sarajeva, Mostara, Prnjavora, Tuzle i Brčko distrikta s ciljem pronalaženja i privremenog oduzimanja predmeta koji mogu poslužiti kao dokaz u daljem postupku.

Češka mijenja ime u Čekija?

Češka Republika možda će dobiti alternativno ime Čekija (Czechia) kako bi se olakšalo kompanijama, političarima i sportistima da koriste češke proizvode, dresove i imena.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže