log in

Članci poređani po datumu: utorak, 19 april 2016

Počeli optimalni rokovi za sjetvu

Optimalni rokovi za sjetvu ratarskih jarih kultura kukuruza, suncokreta i soje počeli su u većini proizvodnih područja Republike Srpske, navodi se u agrometeorološkoj prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Grad u projektu jačanja uloge mjesnih zajednica /VIDEO/

Bijeljina je kao grad izabrana da bude dio projekta „Jačanje uloge MZ u BiH“, koji ima za cilj da postakne veći angažman građana u procesu donošenja odluka na opštinskom nivou, da revitalizuje mjesne zajednice, te unaprijedi infrastrukturu unutar samih lokalnih zajednica. Predstavnici UNDP-a ovim povodom danas su boravili u Bijeljini.

Prijem za Hor "Srbadija" /VIDEO/

U Gradskoj upravi Bijeljine danas je održan prijem za delegaciju proslavljenog Hora "Srbadija" koji je na Međunarodnom horskom takmičenju u Italiji osvojio dvije srebrne medalje u konkurenciji 40 horova iz svijeta, od kojih su većina profesionalni horovi.

Policija pronašla oružje i municiju

Pripadnici Policijske stanice Kozluk su u stanu i drugim prostorijama koje koristi lice čiji su inicijali R.V. pronašli i privremeno oduzeli oružje, municiju i minsko-eksplozivna sredstva, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže