log in

Članci poređani po datumu: utorak, 26 april 2016

Produžena grejna sezona /VIDEO/

Zbog izuzetno niskih vanjskih temperatura i naglog pogoršanja vremenskih prilika prethodnih dana, menadžment Gradske toplane u Bijeljini odlučio je da produži grejnu sezonu za još nekoliko dana.

Savjetodavni dani fondova Srbije, Srpske i FBiH /VIDEO/

Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje /PIO/ Republike Srpske domaćin je savjetodavnih dana na kojima će danas i sutra u Bijeljini predstavnici penzijskih fondova Srbije, Federacije BiH i Srpske omogućiti korisnicima da u ličnom kontaktu lakše i brže riješe probleme iz ove oblasti.

"Preduzetnička zanimanja kao budućnost" /VIDEO/

Budućnost i razvoj privrede je u porodičnom biznisu, a Vlada Republike Srpske je po projektu samozapošljavanja u privredi prošle godine izdvojila 124.000 KM za 30 lica sa područja regije Bijeljina koja su na ovaj način pokrenula sopstveni biznis, rekla je danas rukovodilac bijeljinske filijale Zavoda za zapošljavanje Srpske Slavica Lukić.

Putin protjeruje oblake za prvi maj

Iznad Moskve neće biti oblaka prvog maja odlučio je državni vrh, zbog čega će vojni avioni kilometrima pred ruskom prestonicom oblake poprskati tečnim azotom, granuliranim ugljen-dioksidom i specijalnim cementom.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže