log in

Članci poređani po datumu: sreda, 14 februar 2018

U Bijeljini obilježen Dan boraca /VIDEO/

Na obilježavanju Dana boraca RS, članovi Gradske boračke organizacije Bijeljina poručili su da je   današnji položaj boraca jako težak  I da nisu očekivali nakon završetka rata takvu sliku , smatrajući da će njihova žrtva u ratu  biti adekvatno vrijednovana od strane vlasti , a da će se I za   porodice  poginulih boraca takođe pobrinuti I riješiti egzistencijalna pitanja  važna za boračku populaciju.

Sofrenić oslobođen optužbi /VIDEO/

Bivši načelnik Odjeljenja za finansije grada Bijeljina Milorad Sofrenić oslobođen je danas pred bijeljinskim Osnovnim sudom svih optužbi u vezi sa vrbovanjem Roma na izborima 2016. godine.

Promovisan novi roman Ljubice Mlađenović /VIDEO/

Odraz francuskinja u izlogu, recezent knjige profesor doktor Radenko Udovičić prepoznao je autorskoj odvažnosti da na književnu domaću scenu ponovo vrati ljubavnu tematiku, samim tim  I stilsko opisivanje ljudskih emocija I nepredvidivih situacija koje su uvod u stvaranje ljubavne priče.

Danas Sveti Trifun

Srpska pravoslavna crkva proslavlja danas Svetog Trifuna, koji se u narodu slavi kao zaštitnik mnogih zanata i onih koji iskreno vole njegujući hrišćansku ljubav.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže