log in

Članci poređani po datumu: utorak, 24 jul 2018

Čavić na otvaranju prostorija stranke

Predsjednik NDP-a Dragan Čavić prisustvovao je danas otvaranju prostorija stranke u Bijeljini i izrazio nadu da će u ovoj izbornoj jedinici NDP osvojiti direktan mandat za Narodnu skupštinu na oktobarskim izborima.

Podrška evropskom putu zemlje /VIDEO/

Ministar inostranih poslova i promocije trgovine Malte Karmelo Abela izjavio je danas u Sarajevu da su odnosi BiH i Malte odlični, te da njegova zemlja izražava predanost i podršku težnji BiH za članstvom u EU.

Čović: Nisam dogovorio sa Dodikom podjelu BiH /VIDEO/

Hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović informisao je danas ambasadora Velike Britanije u BiH Edvarda Fergusona o trenutnoj političkoj situaciji u BiH i istakao da je neophodno obezbijediti legitimno predstavljanje naroda na svim nivoima vlasti, uprkos tome što nisu usvojene promjene Izbornog zakona.

Uhapšen zbog proizvodnje i prodaje opojnih droga /FOTO/

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina  u cilju otkrivanja rasvjetljavanja i dokazivanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, 19. jula pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva i Osnovnog suda u Bijeljini,  izvršili su pretresanje stana i drugih prostorija kod jednog lica na području grada Bijeljina zbog postojanja osnova sumnje da je  izvršio krivično djelo iz oblasti zlopupotreba opojnih droga.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže