log in

Članci poređani po datumu: utorak, 03 jul 2018

Zabranjeno spaljivanje žetvenih ostataka

Na osnovu Odluke o mjerama zaštite od poljske štete i spaljivanja organskih ostataka na poljoprivrednom zemljištu (Službeni glasnik Opštine Bijeljina broj: 03/07), Poljoprivredna inspekcija Odjeljenja za inspekcijske poslove Gradske uprave Grada Bijeljina, obavještava poljoprivredne proizvođače da je članom 10. ove Odluke, zabranjeno spaljivanje organskih ostataka poslije žetve usjeva, kao i drugih otpada na poljoprivrednom zemljištu.

Usvojena informacija o žetvi pšenice /VIDEO/

Skupština grada Bijeljina usvojila je danas Informaciju o realizaciji proljetne sjetve na području Semberije kojom je poljoprivrednicima i poljoprivrednim udruženjima dat legitimitet i podrška u traženju prava, prije svega u pogledu raskida koncesija, rekao je načelnik gradskog Odjeljenja za poljoprivredu Mladen Savić.

Draganić: Stočno đubrivo razlog neprijatnog mirisa

Neprijatni miris koji se osjeti u Bijeljini nakon što je Poljoprivredno dobro "Semberija" na svom zemljištu izvuklo 15 do 20 kamiona stočnog đubriva, trebalo bi da nestane u popodnevnim časovima, rekao je Srni načelnik bijeljinske Komunalne policije Ratomir Draganić.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže