log in

Članci poređani po datumu: utorak, 26 mart 2019

Remi BiH: Od sjaja do očaja za peti remi sa Grcima

Od sjaja do očaja! Tako je ukratko izgledao put Bosne i Hercegovine u duelu sa Grčkom. Imali su izabranici Roberta Prosinečkog sat vremena igru i rezultat, a onda se sve raspalo i na kraju su bili zadovoljni osvojenim bodom 2:2. Ovo je peti remi u 10 međusobnih mečeva.

  • Objavljeno u Sport

Generalna proba samoubistva - na početku Dana komedije /VIDEO/

Za razliku od Topalovića iz Maratonaca, koji decenijama preprodaju iste mrtvačke kovčege, ostajući u okvirima sitne familijarne manufakture, njihovi bliski rođaci, junaci komada Generalna proba samoubistva, tri ekscentrična brata, kapetan riječne plovidbe, kontroverzni biznismen i suludi psihijatar, bez obzira na to da li su baš to za šta se izdaju da jesu, umiješani su u velike svijetske poslove, u trgovinu ljudima i ljudskim organima, onima čiji su samoubilački naum osujetili

Moja sloboda moja odgovornost – moja prava moje obaveze /VIDEO/

Imajući u vidu da se posljednjih godina sve više priča o pravima djeteta, a da se u istoj mjeri njihove obaveze ostavljaju po strani, predstavnici Dječije ambasade u  Međašima osmislili su projekat kojji će uz pomoć učenika i nastavnika  osnovnih škola, zatim  poznatih ličnosti, koje su sama djeca birali, predstaviti smisao obrazovanja najmlađih iz oblasti prava ali i iz domena njihove  odgovornosti.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže