log in

Članci poređani po datumu: petak, 05 april 2019

Robot Sofija: Voljela bih da živim u Srbiji

"Volim Beograd, Sava i Dunav se ukrštaju kod Kalemegdana odakle se pruža prelijep pogled, sve to je nezaboravno i voljela bih da živim ovde jednog dana", rekla je Tanjugu svoje utiske o Beogradu robot Sofija, specijalni i najatraktivniji gost ovogodišnjeg Digitalnog samita Zapadnog Balkana.

Mektić: Istraga Tužilaštva - obična glupost

Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara u tehničkom mandatu Dragan Mektić ocijenio je kao najobičniju glupost odluku Tužilaštva BiH da protiv njega bude sprovedena istraga zbog sumnje o počinjenim krivičnim djelima zloupotreba položaja ili ovlaštenja, odavanja tajnih podataka, te davanje lažnog iskaza u vezi sa navodnim vrbovanjem selefija.

MUP: Medijima neće biti uskraćeno pravo na fotografisanje i snimanje

Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske istaklo je danas da se predloženi član 4. Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o javnom redu i miru ne odnosi na novinare i predstavnike medijskih kuća koji u skladu sa pravilima struke i bez ometanja službenika u njihovim redovnim radnim aktivnostima obavljaju fotografisanje ili snimanje.

Ostvarena inkluzija u cvjećarskoj sekciji Poljoprivredne škole /VIDEO/

U okviru projekta „Partnerstvo održivog razvoja jedinica lokalne samouprave Bijeljina-Langenhagen", Poljoprivredna i medicinska škola iz Bijeljine dobila je plastenik u kome učenici sa smetnjama u razvoju zajedno sa učenicima bez smetnji u razvoj uzgajaju cvijeće, začinsko i ljekovito bilje, ali se i druže uz sticanje radnih navika.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže