log in

Članci poređani po datumu: subota, 08 jun 2019

Puki šokirao BiH

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine gostovala je u Tampereu u susretu 3. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i poražena je sa 2:0 od Finske.

  • Objavljeno u Sport

Koalicija "Kolosi": U fokusu mladi sa invaliditetom /VIDEO/

Osim kontinuiranog rada, na podizanju svijesti o potrebi većeg uključivanja lica sa invaliditetom u društveni život,  u narednom periodu  nadležni iz Koalicije "Kolosi " očekuju  stvaranje boljih uslova pristupačnosti ove populacije u lokalnoj zajednici, kao i bolji položaj žena, djece i mladih sa invaliditetom.

Dačić: Neizvjesno da li će biti sastanka u Parizu /VIDEO/

Redovna sjednica Savjeta bezbjednosti Ujedinjenih nacija o situaciji na Kosovu i Metohiji proći će u ponedjeljak u sijenci intervencije na sjeveru KiM specijalnih policijskih snaga, hapšenja i povrijeđivanju dva pripadnika UNMIK-a, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

U Budvi ipak možete šetati bez majice i u kupaćem kostimu

Prethodnih dana dosta se spekulisalo o tome da će Opština Budva uvesti red u svakodnevno funkcionisanje grada i da će se zato, po ugledu na Hrvatsku, uvesti kazne za šetnju bez majice u iznosu od 500 evra, a za šetnju u kupaćem kostimu 600 evra, dok je za jelo i piće na javnoj površini predviđena kazna od 700 evra.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže