log in

Članci poređani po datumu: sreda, 28 mart 2018

Male olimpijske igre podići na viši nivo /VIDEO/

Pomoćnik ministra za sport Republike Srpske Dragan Jaćimović izjavio je danas u Bijeljini da su u završnoj fazi Male olimpijske igre, kao jedan od najvećih projekata Ministarstva porodice, omladine i sporta, u kojima učestvuje više od 50.000 djece osnovnog i srednjoškolskog uzrasta.

NSRS o registru pedofila /VIDEO/

Narodna skupština Republike Srpske nastavila je 24. redovnu sjednicu razmatranjem Prijedloga zakona o posebnom Registru lica pravosnažno osuđenih za krivična djela seksualne zloupotrebe i iskorištavanja djece.

U Bijeljini četvrti Poslovni forum menadžera /VIDEO/

Praćenje promjena i trendova iz oblasti menadžmenta, ljudskih potencijala i kapitala jedan je od primarnih zadataka za menadžere s obzirom da je za privredu jedne države i njen privatni i javni sektor, osposobljen i stručan kadar od neprocjenjivog značaja, istaknuto je na četvrtom Poslovnom forumu koji se održava u Bijeljini.

Odigrana predstava "Istočni anđeo" /VIDEO/

Ako uzmemo u obzir da živimo u zemlji u kojoj se tragika prepliće sa komikom, onda sudeći prema riječima Ljiljane Lašić nije bilo teško naći inspiraciju za pisanje pozorišnog teksta za predstavu Istočni anđeo, a spajajući ta dva žanra dobijamo tragikomediju koja je mnogo bliska našem narodu.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže