log in

Članci poređani po datumu: ponedeljak, 05 mart 2018

Počeo program pripreme za školu /VIDEO/

U svim objektima dječijeg vrtića Čika Jova Zmaj danas su  širom otvorena vrata za sve mališane koji su obuhvaćeni programom pripreme za školu,a  njih ukupno 240 mališana raspoređeno je u devet vrtićkih grupa.

Održan koncert grupe "Legende" /VIDEO/

Svojim numerama najavljuju proljeće i simbolično obilježavaju 8.mart -  Dan žena u našem gradu, a izazov da nastupaju pred bijeljinskom publikom već više od dvije decenije prepoznaju u potrebi publike koja ih sve ove godine vjerno prati i sa velikom radošću dolaze na njihove koncerte, iz tih razloga su i ove godine nastupili pred domaćom publikom i ponovo su napunili veliku salu Centra zakulturu, gdje se  tražila karta više za sinoćni  koncert .

U Srpskoj nema opasnosti od poplava /VIDEO/

Vodostaji rijeka u Semberiji trenutno su ispod kote redovne odbrane od poplava. Kako smo saznali u gradskoj CZ u Bijeljini , zbog padavina i topljenja snijega očekuje se porast vodostaja većih rijeka i kontinuirano prate stanje na terenu.

Danas oblačno, na zapadu ledena kiša

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti oblačno, na planinama sa susnježicom i snijegom, dok će na zapadu padati ledena kiša, saopštili su meteorolozi.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže