log in

Članci poređani po datumu: sreda, 22 oktobar 2014

Donacija LG Tehnološkom fakultetu

LG Elektronics donirao je komercijalni sistem klimatizacije za obuku istraživanja na Mašinskom fakultetu u Banja Luci, u pitanju je MULTI V Mini VRF sistem sa jednom vanjskom i pet unutrašnjih jedinica. Donacija će pomoći stvaranju boljih uslova za rad i studiranje kao i toretsko i praktično obrazovanje. Studenti će na ovaj način steći iskustvo u radu na sistemima sa kojima će se kasnije susretati tokom svog rada, te eventualno učestvovati u dizajniranju novih modela u budućnosti.

LG je, kako navode čelni ljudi ove kompanije, angažovan na obrazovanju inžinjera širom svijeta. 

Sistemi klimatizacije su predstavljeni na prezentaciji donacije, gostima su na fakultetu predstavljeni sistemi klimatizacije za komercijalne prostore, a koji su postavljeni u labaratoriji fakulteta, koji će studenti koristiti za praktične vježbe i testiranja. Ovim mašinski fakultet postaje vodeća ustanova iz Bosne i Hercegovine u ovoj oblasti. 

LG elektronics daje podršku na nekoliko Mašinskih fakulteta u regionu, ova korisna saradnja se još više proširila pomenutom donacijom koja podstiče funkcionalno i praktično obrazovanje budućih inžinjera.

Diretkor Odjela za klimatizaciju LG elektronics, ovom prilikom se zahvalio gospodinu Draganu iz DOO "Royal Company" iz Bijeljine, koji su im omogućili instaliranje ove donacije, on je takođe istakao da trenutno razmišljaju o još jednoj donaciji njihovih proizvoda dječijem odjeljenju u bolnici u Bijeljini. 

Više o ovoj temi pogledjte u prilogu. 

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže