log in

Članci poređani po datumu: četvrtak, 03 novembar 2016

I DNS uz Miću Mićić

Na večerašnjoj sjednici Gradskog odbora DNS-a Bijeljina donesena je odluka o pristupanju ove stranke skupštinskoj većini okupljenoj oko SDS-a, a time i o ulasku u lokalnu vlast, saopštio je SDS Bijeljina.

Banjaluka: Epicentar zemljotresa na dubini od 3,5 kilometara

Na područiju Banjaluke danas je lociran zemljotres magnitude od četiri Rihterova stepena i procijenjenim intenzitetom u epicentralnoj zoni od šest stepeni po Merkaliju, potvrdila je Srni dežurni u Sektoru za seizmologiju Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske Slavica Štrbac.

Za skandiranje "Ubij Srbina" - 50.000 franaka kazne

Disciplinska komisija Evropske fudbalske federacije /FIFA/ kaznila je Hrvatski fudbalski savez sa 50.000 švajcarskih franaka zbog skandiranja navijača "Ubij Srbina" na utakmici samoproglašeno Kosovo - Hrvatska u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine.

  • Objavljeno u Sport

Mićić ugostio mlade inovatore /VIDEO/

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić organizovao je danas prijem za članove inovatorske sekcije Tehničke škole „Mihajlo Pupin", kao i direktora ove škole Radenka Todorovića i profesora Živu Makrina. 

Stiže jako naoblačenje

Narednih dana biće prohladno vrijeme, uz smjenjivanje sunčanih i kišnih perioda, dok se obilnije padavine očekuju u utorak,8. novembra, rečeno je Srni u Republičkom hidrometeorološkom zavodu. 

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže